een heerlijk snoepmomentje om de dag mee te beginnen
ingrediënten
1 appel in stukjes
1 peer in stukjes
250 gram meel (mix van amandel, kokos, gierst en/of boekweit)
4 el lijnzaadjes (vlak voor gebruik de zaadjes breken in de vijzel)
1 tl kaneel
snufje nootmuskaat
1 el kokosolie, gesmolten
150 gram honing
bereiding
Verwarm de oven voor op 190°C.
Meng in een kom het meel, lijnzaadjes, kaneel en nootmuskaat en zet even apart.
Meng in een andere komt de gesmolten kokosolie en de honing. Giet dit op het meelmengsel en meng het tot een geheel.
Doe de appel- en peerblokjes in 1 grotere of twee kleinere ovenschaaltjes. Doe het meelmengsel eroverheen (je kunt het meelmengsel ook mengen met de appel-peer-blokjes als je dat lekkerder vindt).
Bak in ongeveer 30 minuten goudbruin, totdat de korst krokant is.
Eet het warm (koud mag natuurlijk ook, maar bij ons in huis vinden ze het warm het lekkerst).
